XIVé Cicle de muntanya hivernal (1a sortida) Nou

Companys i companyes,

Ja el tenim aquí, el cicle de muntanya hivernal del curs 2016/17!!! Per aquesta primera sortida hem decidit anar a Motlló.

La idea és partir el dissabte dia 18 de febrer ben d’hora (7:00 am) de el parquing del SAF (UAB) i anar fins a Setcases on deixarem els cotxes. Des d’alli pujarem fins al refugi de costabona on buscarem una placa de neu per realitzar tallers de progressió, autodetenció, allaus… L’endemà pujarem al Costabona (i/o a d’altres cims de la zona en funció de la forma física i voluntat de cadascú) i començarem a baixar altre cop cap a l’hora de dinar.

Aquesta sortida pot ser modificada en funció de les condicions nivològiques, meteorològiques, o altres requisits d’organització. Qualsevol canvi serà comunicat el més breument possible als inscrits. Us recordem que totes les comunicacions es realitzen principalment a traves de email.

Com és costum a les sortides del CAU, les despeses en benzina es repartiran entre tots els participants. El preu fixat a pagar de cada participant és de 0’13€/km que es repartiran entre els conductors per compensar el consum del cotxe.

La sortida es oberta a tothom, tot i així, és necessari tenir una bona condició física i és del tot imprescindible dur el material tècnic següent:
- Piolet
- Grampons
- Raquetes i bastons (a valorar, es confirmara la setmana que ve)
- Casc
- Ulleres de sol (per la neu)
- Tot el material necessari per una sortida hivernal: sac, polaines, roba d’abric etc.

En cas de no comptar amb aquest material, vos recomanam demanar-lo a algun conegut o llogar-lo. En el següent enllaç trobareu diferents tendes per llogar-ne:
www.viaferrata.cathttp://lloguer.campbase.es/http://ca.verticoutdoor.com/http://balmat.com/ca/

El cost de participar a la sortida és de 3 € socis i 6 € no socis. El pagament de la sortida es pot efectuar de les següents maneres:
- Ingrés o transferència al compte bancari del CAU.
- Dimecres 15 de febrer a les reunions setmanals del CAU (13:30h Hotel d’Entitats, Pl Cívica).
- En metàl·lic el dia de la sortida.

A més, es imprescindible la assistència a la sessió teòrica previa a la sortida organitzada pel proper dimecres 16 de febrer a les 7 de la tarda (lloc a confirmar).

La sortida consta d’un màxim nombre de participants per qüestions tècniques i logístiques. Per això les places es reservaran en l’ordre d’inscripció i donant prioritat als socis.

Per participar a la sortida basta que empleneu aquest formulari:

https://goo.gl/forms/9BqhxIrSmVn1d5aD3

Per a qualsevol dubte o suggerència podeu contactar-nos a través del nostre correu electrònic.

Salut i muntanya!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.