XIè Cicle de Muntanya Hivernal

Us anunciem el XIè Cicle de Muntanya Hivernal del CAU. Per als que encara no ho conegueu, el cicle de muntanya hivernal són unes trobades on compartim les tècniques de muntanya en condicions hivernals a l’alta muntanya. Hi assistim tant els que fa anys que ens hi dediquem com aquells que encara no hem tastat la delícia del crepitar de la neu.

Les jornades consten d’un cap de setmana i una xerrada prèvia. A la xerrada parlarem de què és el cicle, del material i vestimenta necessaris, de les condicions meteorològiques, i s’aclariran dubtes sobre la sortida. I dedicarem el cap de setmana a compartir les tècniques alpines i conèixer el material. Assistir a la reunió és indispensable per poder participar a la sortida!

Cal recordar i avisar que tot i que les jornades són per a apropar la muntanya a tothom, hi ha unes condicions bàsiques i absolutament imprescindibles que s’han de tenir en compte: una mínima condició física i el material necessari. En cas que no disposeu de tot el material us aconsellem que el demaneu a algun amic/ga o bé que el llogueu (botigues on llogar material).

Dit això, la reunió es farà el dimecres dia 19 de febrer a les 18.30 h al centre de recursos per a col·lectius (a l’esquerra de la farmàcia de la plaça cívica). I el cap de setmana del cicle serà el 22 i 23 de febrer. Es triarà el lloc en funció del grup i de les condicions meteorològiques.

Tancarem les inscripcions amb 25 participats i per ordre d’inscripció.

Per inscriure’s cal omplir el formulari d’inscripció i pagar la quota:
5€ socis
10€ no socis
Es podrà pagar a la xerrada del dia 19, dissabte 22 al matí o qualsevol dijous al mig dia de 13.30 a 15h a l’Hotel d’Entitats (primer pis del bar de la plaça cívica)

Per a qualsevol aclariment podeu contactar amb club.alpi@uab.cat

Comments are closed.