Sortida Vall de Bessiberris Nou

Companys i companyes,

Ja comença un nou curs, i com que sabem que heu passat tot l’estiu fent muntanya pero que tot i així no s’han acabat les ganes de fer-ne més, us proposem la primera sortida del curs 2017/18! En aquesta ocasió hem decidit d’anar a la vall de Besiberris.

La idea és partir el dissabte dia 16 de setembre ben d’hora (7:00 am) des de la plaça civica i anar fins a la boca sud del túnel de Viella on deixarem els cotxes.
Des de allí ascendirem fins al tuc de Comptessa (2786 m) i/o el pic de Besiberri sud (3017m) dormint en el refugi lliure de Besiberri. Tornarem la tarda del diumenge 17.

Aquesta sortida pot ser modificada en funció de les condicions meteorològiques, o altres requisits d’organització. Qualsevol canvi serà comunicat el més breument possible als inscrits.

Com és costum a les sortides del CAU, les despeses en benzina es repartiran entre tots els participants. El preu fixat a pagar de cada participant és de 0’13€/km que es repartiran entre els conductors per compensar el consum del cotxe.

La sortida es oberta a tothom, tot i així, és necessari tenir una bona condició física.

La sortida té un nombre de places màxim per qüestions tècniques i logístiques. Per això les places es reservaran en l’ordre d’inscripció i donant prioritat als socis.

Per participar a la sortida basta que empleneu aquest formulari:

https://goo.gl/forms/DLpZYeIiYZWHGWiw1

Per a qualsevol dubte o suggerència podeu contactar-nos a través del nostre correu electrònic.

Salut i muntanya!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.