SGIM

CONSULTES AL SERVEI GENERAL D’INFORMACIÓ DE MUNTANYA

Tots els socis del club podem gaudir d’aquest servei.
El SGIM (Servei General d’Informació de Muntanya) és un centre de documentació de muntanya que durant molts anys de feina ha aconseguit reunir l’arxiu documental més important del país. S’hi pot trobar cartografia, publicacions, memòries d’expedicions, revistes… de tot el món. El Centre es troba ubicat a Sabadell, a l’ermita de Sant Vicenç de Jonqueres (Ctra. de Prats de Lluçanès, Km 2). Podeu consultar la seva web on trobareu tota la informació i podreu consultar el fons documental:
http://sgim.drac.com

Qualsevol soci del CAU hi pot fer consultes.

FUNCIONAMENT:
Si voleu fer alguna consulta cal que ho feu saber a la Junta del CAU, que ho gestionarà per a concretar el dia de visita perquè hi pugueu anar.

Tingueu en compte que el tipus de consultes que es poden fer al SGIM exclouen, per lògica, tota aquella documentació o publicacions de fàcil accés en llibreries. Aquest servei està pensat principalment per accedir a cartografia o publicacions estrangeres, antigues, esgotades o de difusió escassa, o bé informació per a l’organització d’expedicions a l’estranger, o també treballs de recerca o d’aprofundiment sobre indrets del nostre territori.

En definitiva, estem contents que el CAU col·labori amb la iniciativa del SGIM, tasca de gran valor per a tots els muntanyencs, i esperem també que pugui ser de profit per a la gent del CAU.

Comments are closed.