Cicles, jornades i cursos

En el continu esforç del Club Alpí Universitari per acostar la muntanya, la natura i les activitats que s’hi realitzen a la comunitat universitària, així com en la nostra aposta per la formació, regularment realitzem cicle, jornades i cursos de caràcter monogràfic.

Cicle de Muntanya Hivernal: aquesta és una de les activitats anuals més antiga del CAU. Està composta de dues o tres sortides, normalment amb una xerrada inaugural del cicle on s’expliquen els conceptes bàsics de la muntanya a l’hivern (tècnica, material i entorn). Podeu veure més informació aquí.

Jornades d’Escalda Esportiva: trobada d’escalada per compartir coneixements entre aquells que tenen més experiència en l’escalada i aquells que en volen aprendre. Les Jornades d’Escalada normalment tenen lloc durant el mes de novembre i es fan en dos caps de setmana. Trobareu més informació aquí.

Campament Universitari de Muntanya: per a aquesta activitat cercam un lloc d’acampada des d’on es puguin realitzar diverses activitats (escalada, excursionisme, ferrades…). Es fa durant un cap de setmana, en què el primer dia fem activitats conjuntes (cursa d’orientació, jocs varis, sopar) i el segon cada un tria entre les activitats que ofereix l’entorn. Podeu consultar els campaments que s’han fet fins ara aquí.

Cicles d’excursions: seguit de sortides a la muntanya que s’engloben dins una temàtica. Fins ara s’han fet el Cicle Catalunya en Barretina i el Cicle Suar Sense Patir. I ara s’està duent a terme la iniciativa l’Autònoma Camina. I, en commemoració del 10è aniversari del CAU, el cicle 10 anys, 10 cims.

Cicle de Cinema i Audiovisuals de Muntanya: cicle de projeccions que dura entre dues i tres setmanes. Fins ara s’han realitzats aquests edicions.

Curs de Fotografia de Natura i Viatges: fins ara s’ha celebrat cada dos cursos escolars. Aquí trobareu més informació.

Cicle de Caiac de Mar: veure les edicions anteriors.

Curs d’Esquí de Muntanya: veure les edicions anteriors.

Comments are closed.