19 i 20/11/2016 – Tuc de Mulleres (3.011m)

Companyes i companys,

Sabem que es una mica just, però per aquest cap de setmana hem decit pujar ben amunt. La idea, si la meteorologia ho permet, pujar al Tuc de Mulleres.

El pla és sortir el dissabte a les 7 del dematí del pàrquing del SAF (UAB) i anar fins a l’hospital de Vielha (boca sud del tunel de Viella) des d’on començarem a caminar.

Exemple de la ruta: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3006540

Per dormir ho farem en un refugi lliure, tot i que també portarem tendes per si es troba ocupat. Per tant, és molt convenient dur un bon aïllant i un sac ben calent.

En quant al menjar i l’aigua, cadascú s’ha de dur el que necessiti per passar els 2 dies. Recomanem minimitzar el pes al mínim possible.

Pel que fa al material, de ben segur que s’haurà de dur roba d’abric, guants, impermeable i un calçat adequat (botes de muntanya amb gore-tex). A més, per si trobem neu, necessitarem el material hivernal (piolet, grampons i casc ni que sigui de bici). En aquest sentit, en els propers dies anirem informat de la previsió meteorològica i confirmarem el material que s’ha de dur.

Tenint en compte que es tracta d’una excursió d’alta muntanya i en condicions de final de tardor, és recomana no venir si no es té un bon nivell de forma física o experiència en muntanya.

Pels interessats/des, aquí teniu el formulari d’inscripció:
https://goo.gl/forms/TxwhOJ162m0BN0eC2

Places limitades i preferència per a socis.

RECORDEM QUE TOTES LES COMUNICACIONS DEL CAU ES REALITZEN PREFERENTMENT A TRAVES DEL EMAIL, REVISEU-LO SI US PLAU!

Salut i molta muntanya!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.